perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pajutallin pääsiäinen

Kävimme Nuppusen kanssa nuuskuttelemassa Koiramäen Pajutallin pääsiäisihanuuksia. Onni on, että Pajutalli on vain 10 minuutin ajomatkan päässä meiltä, Vanhan Tuusulantien varressa Vantaan ja Tuusulan rajalla. Se onkin yksi lasten suosikkipaikka Peikkometsineen, pupuineen ja possuineen. Kun lapset peuhaavat peikkometsässä, onkin äidille huikeat ostos- ja ihastelumahdollisuudet pajuesineitä pursuilevassa Tallipuodissa, sekä itse kauniissa päärakennuksessa.
Näin keväällä tihkusateen harmaudessa pihapiiri ei pääse oikeuksiinsa. Ei anakaan samalla tavalla kuin jouluna, tai syksyn kurpitsakarnevaalien aikaan. Mutta sisällä myymälässä on aina ihastuttavia sisustus- ja kodin tarvikkeita myytävänä. Sekä tietysti pullantuoksuinen kahvila, jota on vaikea ohittaa ilman herkutteluun sortumista.
Puput ja possut olivat vielä sisätiloissa, niiden hauskasti sisustettuja asuintiloja kattokruunuineen ihailimme pitkän tovin.
Meidän ostoskoriin tarttui erilaisia pääsiäiskoristeita - lähinnä kanoja erimuodoissa. Nuppunen halusi ostaa säästämillään kolikoilla omaan huoneeseensa valkean höyhenkranssin ja pitsisen klipsiperhosen.

Kameran laukaisin oli taas ahkerassa käytössä myymälän puolella, joten nyt onkin oiva tilaisuus päästä ihastelemaan liikeen antia ruudun äärestä. Tai jos pääsiäisen pyhiksi kaipaa pientä ohjelmaa ja puuhastelua, kannattaa suunnata paikan päälle, sillä Pajutalli on auki koko pääsiäisen!
 Tällainen hauska pääsiäiskukko oli hankittava helmilijojen seuraksi.
 Samoin nämä söpöset untuvikot ylhäällä.
 Ihanat pikkutuomiset alla. Höyhenkranssi pääsi heti paraatipaikalle neidin huoneen oveen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...