sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Etelä-Suomen alueellinen Voimistelu-Asema

Eilinen vierähti taas voimistelun parissa. Piristävä päivä, vaikka vatsataudin jäljiltä olin vieläkin vähän nuutunut.. Onneksi päätehtäväni oli seurata suloisia suorituksia pehva tukevasti penkissä, välillä vähän pukkarissa autellen.
Suuntasimme puolilta päivin jälleen Mäntsälään Etelä-Suomen alueelliselle Voimistelu Asemalle. Paikka oli sama Mäntsälän Monitoimitalo, jossa edellinenkin Asema järjestettiin. Porukalla mentiin, tytöillä oli huippu kiva päivä ja suoritus meni oikein hienosti. Huima kehitys ohjelman suhteen kuukaudessa! Tässä päivän kuvasaldoa. Liikkuvan kuvan ottaminen vaatii nyt jotain erityistreeniä ja -toimenpiteitä! Kaikki kuvat matolta olivat taas keltaisia ja muutenkin huonoja. Onneksi kuvan käsittelyllä sain hieman pelastettua tilannetta.
Silmä tarkkana seuraamassa ja kannustamassa Electra Mestaruuden harkkasuoritusta oman harkkavuoron jälkeen.
Alla tunnelmia pukukopista. Harkan jälkeen eväiden syöntiä laukkumeressä. Onko ihme, että tässä kaaoksessa joskus jonkun sukat tai legginsit on hukassa?! Sitten esiintymispukujen vaihto ja matolle. Välissä vähän hömpöttelyä ja muuta sekoilua.. 12 tytöstä syntyy melkoista hyörinää! ;)
Mitalit kaulassa kotia kohti! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...