tiistai 10. maaliskuuta 2015

Työhuone, vierashuone, varasto sekä-että-vai kodinhoitohuone

Meillä on yläkerrassa yksi "ylimäärinen" huone. Ylimääräinen ainakin niin kauan, kun pojat nukkuvat kerrossängyssä ja jakavat yhteisen lastenhuoneen. Tai ei kai ylimääräisiä huoneita ole olemassakaan. Tilaa tarvitaan aina!
Kun muutimme kolmiosta suureen taloon, oli meillä aluksi paljonkin tyhjää kaappitilaa. Vuosien ja lasten myötä kaapit ovat pikku hiljaa täyttyneet. Ajatuksella, järjestelen pikaisesti kaikki tasot siisteiksi, kun tulee vieraita ja laitan turhanpäiväiset paperit, lasten askartelut ja milloin mitkäkin roinat kaappiin/laatikoihin piiloon. Ja sinne ne jäävät. Kukaan ei niitä kaipaa, eikä ryhdy niitä uudelleen järjestelemään. Jos säilytystilaa ei ole, turhasta tavarasta hankkiutuu aktiivisesti eroon. Sitten kun taas tilaa on, ajatustyötä toimivien säilytysratkaisuiden eteen ei tule tehtyä, ei ainakaan minun.
Tämä ylimääräinen huone toimii meillä niin työhuoneena, vierashuoneena, kodinhoitohuoneena kuin yleisvarastonakin. Huoneen nurkassa on läppärille pieni klaffipöytä, jonka voi tarvittaessa laskea alas. Pöydän kaverina on korkeajalkainen baarituoli. Lisäksi huoneessa on kahdesta runkopatjasta ja tyynyista kyhätty "sohva", jossa vieraiden on helppo majoittua.
Huoneeseen on näppärästi käynti suoraan yläkerran eteisestä, joten sinne tulee heitettyä erilaiset treenikassit, ja muut mukana kulkevat kamat. Myös puhtaiden pyykkien viikauspalvelu tapahtuu täältä.
Huoneessa on reilusti kaappitilaa, joten tästä tilasta voisi sujuvasti tehdä vaikka amerikkalaistyylisen supertrendikkään pukuetumishuoneen - minulle! :)

1 kommentti:

  1. Ihana huone! Monikäyttöinen, ja siksi niin tarpeellinen. Ja kaunis!!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...