perjantai 13. maaliskuuta 2015

Muotia ja muhkuroita vol. 2

Tämänkin postauksen aion aloitaa kulahtaneella klieseellä - "lempivaate on ihana aina"! Niin kuin onkin, tosi ihana! Ja joissain tilainteissa ihanan epäkäytännöllinen - monet kauniit vaatteet ovat.
Tämän hetken vakiosettiin kuuluu valkoinen pidemmän mallinen perustoppi, siniset farkut ja tämä lemppari puuvillaneuleponcho! Mutta. Valkoinen vaate+kolme lasta=epäkäytännöllinen. Eikä imetysviittaa muistuttavassa ponchossa ole minkään sortin hihoja tai aukkoja käsille, minkä vuoksi vaate killuu milloin missäkin sopassa. Tai nousee ylös niin, että kireiden farkkujen päällä köllöttelevät mahamakkarat vilkkuvat - onneksi kuitenkin topin suojissa. Mutta. Kuitenkin mun lempivaatteeni. Ihana lähes aina.

Kaksi viikkoa bloggaamista takana. 20 juttua rustattuna ja satoja kuvia räpsittynä. Vaikkeivät jutut mitään kovin syvällisiä ole, niin terapia muotona mitä parhain. Oma juttu. Mun juttu.
Rakas ystäväni jäsenteli asian aika hyvin - tätä et voi mitenkään tehdä lasten kanssa, se on pakostakin sun oma juttu! Ja todellakin, mun ainokainen harrastukseni viime aikoina on ollut tyttäreni voimistelun parissa puuhastelu. Kivaa, mutta siis ei missään nimessä mun oma juttu. Ei lähellekkään. Säälittävää, niin kuin Jumppapirkot-tekstissä kirjoitinkin.
Hömpänpömppää rustaillessani monet arkiset asiat jäsentyvät päässä ihan uudella tavalla. Sairausloma on puolivälissä. Töihin paluun jälkeen tuskin jää aikaa näin intensiiviselle bloggaamiselle.. Olisikohan "Hullu Äiti"-blogille tilausta?
Kuvat fashionreportterista napsi ekaluokkalainen typykkäni (ihan mun oma juttu tämä bloggaaminen..), paitsi ylimmän selfien. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...