keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Muotia ja muhkuroita 3: Yksi hullu muiden joukossa

Aamukahvi kitusiin ja heti sen jälkeen hyvässä seurassa Hulluille Päiville keskiviikon antia tarkastamaan. Paljasjalkavantaalaisena suuntana Jumbo. Aamuliikenne oli yöllisen uuden lumipeitteen jäljiltä takkuinen. Yhden Volkkarin sainkin Rellun pehvaan rampin jälkeisissä valoissa. Meidän Rellun hyviin ominaisuuksiin kuuluu mm. vetokoukku, joka tällä kertaa suojeli autoa peltivaurioilta. ;) Ehjinä pääsimme perille ja parkkipaikkakin löytyi helposti. Mieli avoimena ryysikseen!
Jumbon Stockmannin tunnen parhaiten ja siellä pystyn toimimaan rivakasti. Ai että. Sekopäistä tekstiä... Keskihintaisia tuotteita ja ihmiset sekoaa näin. Tämä on varmaan tämmöinen 30+ vuotiaiden juttu. En muista alle kolmikymppisenä juurikaan käyneeni Hullareilla, tai jos kävinkin, niin tuskin ostin mitään. Onneksi osa teistä on näitä järkevän linjan ihmisiä ja tuhahtaa moiselle sekoilulle. Ei muuten välttämättä kannata jatkaa lukemista pitemmälle.. ;)
Anyways, hulluja oli muitankin liikkeellä ja muutamaa haluamaani tuotetta oli enää vain pari kappaletta jäljellä. Ray-Banin naistenmalli oli jo loppuunmyyty. Jonot olivat pitkiä ja kassajonosta kuului hauskasti tuhahtelua, kun ystäväni kanssa sohlaitiin kassalla. Taisi tulla yllätyksenä, että nämä ovat niitä päiviä, kun kaupoilta ei selviä ihan kaffetauon mitalla ulos.
Haaviini tarttui suunnitelluista tuotteista DKNY-laukku ja HellyHansenin valkoinen takki. Kello jäi, kun otin laukun. Laukku oli muuten aivan erivärinen, kuin miltä kuvastossa näytti. Vaalean hiekanruskea olikin enmmän harmaaseen taittava ja aika tumma sävyltään. Otin sen kuitenkin, vaikka vaaleampi olisi ollut ehkä enemmän mieleen. Mutta aivan ihana on tämäkin! Tämä on muuten ensimmäinen kunnon merkkilaukku, jonka omistan. Lisäksi ostin hiekansävyisen neuletakin ja kaksi silkkisekoitehuivia - hennon vaaleanpunaisen ja mustikansinisen.
Pojille ostin Conversen lippikset, toiselle sinisen ja toiselle punaisen. Olivat nuoriso-osastolta, toivottavasti eivät liian suuret kesän rientoihin. Takana on kyllä säätövaraa. Vilvil:n lippiksen kanssa on huomioitava, että sisäkorvaimplantin kela mahtuu hatun alle, niin ettei se paina.
Nuppuselle ostin peruskäyttökampetta eli kouluvaateita - Benettonin paidan ja kukalliset pehmeät legginsit/housut, sekä NameIt:n turkoosit jegginsit. Benettonin housut olivat malliltaan Nuppuselle huippuhyvät. Tyttö kun on aikamoinen kuikelo - pitkä ja kaponen, housut yleensä putoavat päältä tai vaihtoehtoisesti lahkeen pituus on lyhyt. Mutta nämä olivat nappiostostos, istuivat oikein kauniisti. Otin 140cm pitkälle tytölle kokoa 150cm, koska Benettonin vaatteet ovat niukkaa mitoitusta. Turkoosien housujen sovitus jää huomiselle.
Lisäksi ostin muuta pikkusälää, kuten sormikkaita ja peruslegginseja. Kosmetiikkaostokset jätin parin viikon päähän, kun suuntaamme sinne Tukholmaan.
Puolilta päivin olin jo kotona tyytyväisenä saaliiseeni. Ainoastaan pyyhkeet unohdin ihan totaalisesti! Ostoskassien sisältö pysyi kiitettävän maltillisena. Ihan yllätyin. Toivottavasti aamu ei tuo tullessaan ostoskrapulaa. Jos ei, niin mahdollisesti vielä lauantaina pyörähdän hulluilemassa, mutta pienemmässä mittakaavassa. Ehkä vain ihailemassa seuraneidin roolissa..
Lämpimät kiitokset vielä moitteettomasta yhteistyöstä luottokortilleni.
Yöllä oli maa tosiaan muuttunut valkoiseksi, niin se takatalvi kuitenkin tuli. Hullut Päivät ja takatalvi - varma keväään merkki. Tästä se kuulkaas alkaa, kunnon kevät!

3 kommenttia:

  1. Todella ihania löytöjä oot tehnyt! Itse en ole koskaan käynyt hulluilla päivillä, mutta kovasti haluaisin. <3 Käythän kommentoimassa/vilkaisemassa blogiani? :)
    ---> http://mybeatywonderland.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ai Henni on blogimama)) Kaunis klassinen tote-laukku ja väri minusta on aika hyvä, selläinen neutraali, sopii moneen asuun varmasti!

    PS: Sama juttu täällä, innostuin Hulluista Päivistä vasta kolmekymmppisenä )) Mutta en yleensä osta mitään suurta, lähinnä vaatteita lapsille ja asusteita/sukkiksia itselle. Silti hullarit ovat pieni piristysruiske, erityisesti syksyllä, ja hyvä syy tavata tyttöporukkana)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...