sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Kevään väreissä - lastenmuotia ja höyhenloistoa

No johan oli harmaa viikonloppu! Tässä hentoinen väripläjäys sateen keskelle. Alempana luvassa vähän toisenlaisia tunnelmia ja oikea pääsiäisvärien ilotulitus.

Eilen illalla vihdoin sovitettiin Hulluilta Päiviltä kotiutuneita Name It:n jegginsejä. Hyvät olivat! Vähän vielä kasvunvaraa, mutta mahtuupahan näillä säillä sukkikset alle. Tarkoitus oli muutama kuva napsaista, mutta Nuppusesta kuoriutuikin oikea huippumalli ja poseerauksia sateli minkä ehdin räpsimään! Suloinen pieni lintunen. Roosan värinen pitsitoppi on KappAhl:sta - housuihin yhdistettynä ihanan keväinen pastellikokonaisuus.

Muistakaahan käydä osallistumassa ihanaan Mosho-arvontaan (klik). Niin, ja tykkäämässä blogista Facebookissa (klik) - kutsukaa kaveritkin tykkäämään, että saadaan pian sadan tykkääjän raja rikki ja tuotteet jakoon!


Pikkunoitia
Virpomisvitsat heiluivat tänään meilläkin. Pisamien täyttämät punaposket kiedottiin huiveihin vanhan ajan malliin. Pajukorit keikkuen noitajoukko hävisi tihkusateeseen. Isommat tytöt veivät poikia muutaman lähinaapurin oven taakse, ennen kuin jatkoivat kierrostaan pidemmälle. Näin pojatkin pääsivät noidan puuhiin ja saivat suut makeaksi. Virpomisoksia oli tehty monena päivänä antaumuksella ja palkka oli sen mukainen. Kori pullisteli suklaamunista, tikkareista, lakuista ja muista herkuista. Niistä riittää varmasti koko kevään karkkipäiviksi.

Meidän ovikello soi muihin vuosiin verrattuna poikkeuksellisen vähän! Tänä vuonna varasin pikkunoidille tikkareita, useamman pussillisen! Aikasiempina vuosina palkat ovat loppuneet kesken jo puoliltapäivin, mutta tänä vuonna virailevien noitien palkkakulho oli illansuussa enemmän täysi, kuin tyhjä! Sokeristako lie noidat tehty, siis jo ennen palkkasaalin nauttimista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...