keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Keisarin uudet välikausivaatteet

Löysin pienimmäiselle tämän kivan harmaa-denim värisen Reiman takin Jesper Juniorista, siellä oli kaikki välikausi vaatteet sopivasti -25% alennuksessa. Samalla nappasin mukaan Motionin välikausihousut molemmille pojille. Meillä on aikasemminkin ollut näitä Motionin housuja ja olen todennut ne hyviksi ja kestäviksi. Ja ovat todella edullisia, yhdet huosut alle kahdellakympillä. Pääasiassa ulkovaatteet ovat olleet meillä Polarn O. Pyretiä tai Ticketiä, mutta kolme lapsen kanssa on tullut kokeiltua lähes joka merkkiä. Arvostan vaatteiden hyvää laatua - kestävyyttä ja veden pitävyyttä. Myös kivat kuosit ja värikkään kankaat ovat mieleisiä. Pienimmäinen perii yleensä isoveljen pieneksi jääneet vaatteet. Minulla on paha tapa ostaa lapsille tosi reiluja vaatteita huiman kasvuvauhdin vuoksi. Pitkät vanhemmat - pitkät lapset. Vilmeriltä ei siis ehtinyt jäädä pieneksi takkia veljelle. Pojilla on alle kaksi vuotta ikäeroa ja perättäiset vaatekoot käytössä. Pienimmäinen onkin selvästi järeämpää tekoa, kuin veljensä oli samassa iässä. Jo syntyessään melkoinen jässikkä - 4,6 kg ja 56 cm pitkä! Kätilö sanoi, ettei ole hetkeen näin pitkää kaveria mitannut..
Vilmerin välikausireleet ovat tämä Polarn O. Pyretin harmaa shoftshelltakki, sekä saman merkin mustat kuorihousut ja lisäksi nämä uudet vihertävät Motionin pökät. Takki on tosiaan jo kolmatta kautta käytössä, ja vieläkin mahtuu hyvin! Päiväkodissa ja rymyhomissa pojilla on haalarit, isommalla tämä alhaalla näkyvä PO.P:n kirkkaan punainen siskon perintöhaalari. Raitapipo on Silverjunglen viime kevään mallistoa. Kengät Crocksin. Pienimmällä näkyy kuvissa PO.P:n raidalliset kumpparit, joista itse tykkään tosi paljon. Pojilla on siniset ja Nuppusella punaraidalliset.
Nuppusella on ollut monta vuotta välikausitakkina Ticket Outdoorin pitkän mallinen Vitika-takki eri kuosein. Viimeisin, useamman kauden käytössä ollut pallokuosi olikin esillä Ihana valo - paistetta ja pihapuuhia kirjoituksessani. Näyttää kuitenkin siltä, että takissa hihan mitta on jäänyt liian lyhyeksi, kun ranteet vilkkuvat paljaina. Ostinkin uuden saman mallin takin Facebookin kirppikseltä. Olen käyttänyt paljon näitä nettikirppiksiä merkkivaatteiden ostooon ja kaikki tekemäni kaupat ovat olleet oikein onnistuneita. Niin tämä viimeisinkin. Ainoa moka tapahtui omasta puolestani siinä, että valitsin vaihteeksi vähän reilumpaa kokoa jo 140 cm tytölle. Ostin siis takin kokoa 152 cm, vanhempaa, mitoitukseltaan erittäin reiluina tunnettua Ticketin mallistoa. Tätä isokukkakuosia olen ihaillut jo pitkään ja hurmoksessa ostin sen yhtään muistamatta tätä mitoitushommaa. No, tyttöhän hukkuu tällä hetkellä takkiin. Se mahtuu melkein minulle, vähän vain olkapäistä kiristää.. No hätävarana tilasin tytölle voimisteluseuran softshelltakin, jolla mennään, kunnes tämä takki sopii! ;)
Kotona uusia vaatteita mallaillessani huomasin, että aika harmaavoittoisia ja värittömiä olen edellisiin vaatteisiin verrattuna hommannut.. Täytyy värittää pakkaa räikeillä pipoilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...