keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Jumppapirkot taas vauhdissa!

Tänään Sport Club Vantaan joukkuevoimistelijat pääsivät ylpeinä esittelemään kevätkauden ohjelmansa ensimmäistä kertaa meille vanhemmille ja sukulaisille Kisakatselmuksessa. Itse show alkoi klo 18.30. Me saavuimme Nuppusen kanssa paikalle klo 16. Tyttö suuntasi valmentajan ja joukkueensa kanssa pukkariin ja sieltä lämmitelemään. Minä ryhdyin muiden vanhempien kanssa kyhäämään esiintymisareenaa valmiiksi - mainosständien ja -bannereiden laittoa, katsomoiden kasaamista, mattojen asettelua ja imurointia, voimistelutuotepöydän esillepanoa ynnä muuta. Kaksi ja puolituntinen hurahti vauhdilla! Hullu, ajattelee varmasti moni teistä! Ja välillä itsekin, kun nämä riennot ovat täyttäneet jo suurimman osan kevään kalenterista. Onneksi meillä on ihan huippu äitiporukka! Kuuluun varmaan siihen säälittävään ryhmään, joka on ominut osan lapsensa harrastuksesta itselleen...

 

Ilta piti sisällään parikymmentä upeaa esitystä. Nuorimmat voimistelijat olivat 2010 ja 2011 syntyneiden tyttöjen joukkueesta! Porukka oli söpöysasteikon yläpuolella hauskoissa liskoasuissaan. Nuppusen joukkueella oli herkkä ja hidas esitys prinsessateemalla. Mukavaa vaihtelua edellisiin nopeatempoisiin ohjelmiin verrattuna. Tytöt onnistuivat oikein hyvin ja olivat ylpeitä kauniista turkoosin sinisistä kimallepuvuistaan ja hiuskoristeistaan. Loppusiivouksen jälkeen olimme kotona vasta yhdeksän aikaan. Mukava ilta, nyt unille! Öitä!
Eräskin jumppamama lähdössä kotiin, kolmas tytär puuttuu kuvasta..

2 kommenttia:

  1. Ihan pisti hymyilyttämään tuo "ominut tyttären harrastuksesta osan itselleen". Se vaan tapahtui joskus vuosia sitten jo, ihan huomaamatta, ilman suurempia kamppailuja. Todella ihania kuvia jälleen.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...