torstai 5. maaliskuuta 2015

Aamukahvia ja ajatuksenvirtaaMukavan hidas aamu ja aamukahvi!
Pienimmäinen on päiväkodissa, esikoinen koulussa ja keskimmäinen rakentelee legoja olohuoneen lattialla kaikessa rauhassa. Hermolepo alkaa tehdä tehtävänsä, odottelen jo hyvillä mielin kevättä! Eilinen auringon pikavisiitti antoi lupausta harmauden päättymisestä. Ainakin tulppaanit saivat ihan uudenlaisen värin ja hehkun.

Siinä se tököttää. Järjestelmäkamera!
Myönnän, olen kännykkäkuvaaja. Se on aina taskussa - olit luonnon helmassa koiraa ulkoiluttamassa tai kaverin vauvaa ihastelemassa. Omien lasten paikkaan sitoutumattomasta ihastelusta puhumattakaan. Järkkäri meiltä löytyy, ihan kunnollinen, on jo pitkään löytynyt. Laiskuuttani tai teknisten taitojen riittämättömyden takia en ole laitetta opetellut kunnolla käyttämään. Laiska, mikä laiska. Toki osaan painaa laukaisijaa, ja jopa tarkentaa, mutta siihen se sitten jääkin. Olen aina tykännyt kauniiden asioiden kuvaamisesta ja kuvien sommittelusta. Suvustakin kuvaajia löytyy, siksi ei ehkä itse ole tarvinnut opetella - tässä veljeni taidonnäyte!

Keltanokka-bloggarina päätin, että ryhdistäydyn ja opettelen kameran käytön. Siis ihan kunnolla, ja tyydyn käyttämään puhelinta vain soittamiseen ja ehkä facebookin selailuun. Toki kamerasta on vielä otettava kännyräpsy, mutta olkoon se viimeinen. Tai pääsääntöisesti viimeinen...

Nyt suuntaamme VilVilin kanssa Meilahteen kuuntelemaan Kuulokeskusken puheterapeutin mietteitä implannin aloituksesta. Ja ystävät, se on perjantai!!! Leppoisaa Viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta kommentista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...